چگونه اندیکاتور بسازیم؟؟ آموزش ساخت اندیکاتور

الیوت و گان به عنوان باهوش ترین تریدر ها در میان جامعه معاملاتی فارکس شناخته می شوند. این پیشگامان تجزیه و تحلیل تکنیکال برخی از تکنیک های پرکاربرد را در بازار بورس توسعه دادند.
اما رالف نلسون الیوت و دبلیو د. گان چگونه این تکنیک های معاملاتی را ساخت کردند ؟ راستش را بخواهید ، آنقدرها هم که به نظر می رسد کار سختی نیست! ما در این مقاله سعی کردیم شما را با روند ساخت اندیکاتورهای سفارشی آشنا کنیم.
برای درک بهتر این موضوع ، یک مثال ساده را بیان میکنیم. فیبوناچی از یک توالی ریاضی مشتق شده است: 1 ، 1 ، 2 ، 3 ، 5 ، 8 ، 13 و…. می بینیم که عدد فعلی حاصل جمع دو عدد قبلی است. این چه ارتباطی با بازار دارد؟ خب ، معلوم شد که این سطح اصلاحات (33، ، 50، ، 66) تا حدی بر تصمیمات معامله گران تأثیر می گذارد که سطوح به مجموعه ای از خطوط حمایت و مقاومت تبدیل شده اند. ایده این است که با یافتن این نکات در نمودارها ، می توان جهت گیری های بعدی حرکت قیمت را پیش بینی کرد. ( برای آشنایی بیشتر با انواع استراتژی های الگوتریدینگ ما به شما مقاله ی انواع استراتژی معاملات الگوریتمی را پیشنهاد میکنیم 🙂 )
همه اندیکاتور ها برای پیش بینی قیمت در زمان و شرایط خاص ساخت شده اند. تریدر ها سعی می کنند دو مولفه ی اساسی را پیش بینی کنند:
خطوط پشتیبانی و مقاومت: این خطوط نقاطی هستند که قیمتها جهت معکوس را در آنها طی می کنند.
زمان: شما باید بتوانید زمان تحرکات قیمت را پیش بینی کنید.
گاهی اوقات ، اندیکاتورها مستقیماً این دو مولفه را برای شما پیش بینی می کنند. همانطور که در مورد اندیکاتور بولینگر باند یا امواج الیوت چنین پیش بینی ای اتفاق می افتد. اما اندیکاتورها معمولاً مجموعه قوانینی دارند که برای پیش بینی نوسانات قیمت ساخت می شوند.
به عنوان مثال ، هنگام استفاده از اندیکاتور پهنای باند (که با خطی نشان داده شده است که سطوح حرکت را نشان می دهد) ، باید بدانیم که کدام سطوح مربوط به روند کنونی بازار میباشد. این اندیکاتور شباهت بسیار زیادی به اندیکاتور RSI دارد. از این جهت که “محدوده محدود” است و برای اندازه گیری حرکت قیمت استفاده می شود. وقتی خط در ناحیه میانه باشد ، قیمت حرکت کمی دارد. هنگامی که خط به سمت منطقه بالایی میرود ، قیمت حرکت بیشتری خواهد داشت و بالعکس.
خب!!! بیایید راه های پیش بینی روند بازار را بررسی کنیم.
اندیکاتورها دو نوع اصلی دارند: اندیکاتور های شخصی و اندیکاتور های ترکیبی.
اندیکاتور های شخصی تنها با عناصر اصلی تجزیه و تحلیل نمودار قابل توسعه هستند ، در حالی که اندیکاتور های ترکیبی می توانند ترکیبی از عناصر اصلی و اندیکاتورهای موجود را استفاده کنند.
(ما در مقاله ی اکسپرت فارکس و ربات تریدر چیست؟ مطالب جالبی را برای یادگیری بیشتر شما جمع آوری کرده ایم، در صورت تمایل میتوانید یک نگاهی به آن بیاندازید 🙂 )
آموزش ساخت اندیکاتور شخصی
اندیکاتور های شخصی براساس جنبه های ذاتی نمودارها و توابع ریاضی است. در اینجا دو مورد از رایج ترین اجزا را برای شما بیان میکنیم که شامل :
- الگوها
الگوها به زبان ساده همان تکرار های متوالی قیمت هستند که در طی یک دوره زمانی مشخص صورت میگیرند. بسیاری از اندیکاتورها از الگوها برای نشان دادن حرکات احتمالی قیمت در آینده استفاده می کنند. به عنوان مثال ، تئوری امواج الیوت بر این فرض استوار است که همه قیمتها با یک الگوی خاص حرکت می کنند. این نوع الگوها را می توان در نمودار ها به سادگی مشخص کرد.
- توابع ریاضی
توابع ریاضی برای تشخیص قیمت با توابع و الگوریتم های پیچیده بر اساس حجم و سایر معیارها ساخت شده اند. برای مثال این توابع ریاضی یک کانال قیمتی واضح را نشان می دهند که خطوط حمایت و مقاومت آن را مشخص میکند.
ساخت اندیکاتور های های ترکیبی
ساخت این اندیکاتور ها به گونه ای است که از ترکیب اندیکاتور های موجود و از قبل آماده شده استفاده می کنند و می توانند آنها را به عنوان سیستم های معاملاتی ساده با یک دیگر ادغام کنند. روش های مختلفی برای ترکیب عناصر اندیکاتور های معتبر وجود دارد. در اینجا از کراس اوور مووینگ اوریج Moving Avrage برای شما مثالی بیان کرده ایم:
این نوع ترکیبی از چند مختلف از جمله سه نمونه از میانگین متحرک استفاده می کند.برای شروع باید حداقل متحرک 3، 7 و 20 روز را بر اساس تاریخچه قیمت تنظیم کنید. با توجه به این موضوع شما باید به دنبال یک کراس اوور باشید تا برای خرید جفت ارز یا کراس آندر اقدام کنید . این سیستم سطوحی را به شما نشان می دهد که می توانید روند قیمت را پیش بینی کنید. و روشی منطقی برای تشخیص زمان وقوع نوسانات قیمت و تغییر روند میباشد.
(ما در مقاله ی 10 تا از برترین ربات های تریدر و اکسپرت فارکس در جهان مطالب جالبی را برای یادگیری بیشتر شما جمع آوری کرده ایم، در صورت تمایل میتوانید یک نگاهی به آن بیاندازید 🙂 )
آموزش ساخت اندیکاتور به زبان ساده
یک تریدر می تواند با دنبال کردن چندین مرحله ساده یک اندیکاتور سفارشی مختص به خودش را ایجاد کند:
- نوع اندیکاتوری را که می خواهید بسازید مشخص کنید: شخصی است یا ترکیبی؟؟
- قوانینی که باید در اندیکاتور شما گنجانده شوند ، تعیین کنید.
- مجموعه ای از قوانین را برای تغییرات ناگهانی بازار وضع کنید.
- اندیکاتور خود را در بازار واقعی توسط تست مجدد یا روی کاغذ آزمایش کنید.
مثال ساده برای ساخت اندیکاتور فارکس و بورس
فرض کنید می خواهیم اندیکاتوری ایجاد کنیم که یکی از اساسی ترین عناصر بازار را اندازه گیری کند:
( برای آشنایی بیشتر با ساخت و طراحی استراتژی معاملاتی ما به شما مقاله ی استراتژی معاملاتی چیست؟ آموزش طراحی استراتژی معاملاتی را پیشنهاد میکنیم 🙂 )
- نوسانات قیمت.
هدف ما پیش بینی حرکات قیمت بر اساس الگوی های نوسانی است.
گام 1:
ما به دنبال توسعه یک اندیکاتور شخصی با استفاده از دو قانون اصلی و یک الگو قیمتی و توابع ریاضی هستیم.
گام 2:
با مشاهده نمودارهای هفتگی سهام شرکت XYZ ، متوجه برخی تغییرات اساسی بین صعود و نزولی می شویم که هر کدام حدود پنج روز طول می کشد. از آنجا که اندیکاتور ما برای اندازه گیری نوسانات قیمت است ، ما باید به الگوهایی برای تعریف نوسان توجه کنیم و یک تابع ریاضی و میانگین قیمتی را برای تعیین دامنه این نوسانات در نظر بگیریم.
اکنون ما باید قوانینی را تعریف کنیم که این مولفه ها را تایید میکنند.
آسان ترین الگوها: الگوهای صعودی و نزولی ای هستند که هر پنج یا چند روز یکبار تکرار می شوند. برای ایجاد میانگین بین آنها، یک نمونه از روندهای صعودی و یک نمونه از روندهای نزولی را انتخاب میکنیم. نتیجه نهایی ما باید یک دوره زمانی مورد انتظار برای وقوع این حرکتها باشد. برای تعریف دامنه نوسانات ، از یک نسبت قیمتی زیاد و یک نسبت قیمتی کم استفاده می کنیم و اینها را در بالا و پایین نمودار هفتگی تنظیم می کنیم.
گام 4:
سپس بعد از ساخت این استراتژی ساده آن را به صورت دستی آزمایش می کنیم. همچنین میتوانیم برای ترسیم آن و ایجاد سیگنال از نرم افزار های تستر استراتژی استفاده کنیم.
سخنان پایانی
ساختن اندیکاتور شخصی لازم به داشتن نگاهی عمیق تر به تجزیه و تحلیل تیکنیکال و نوسانات قیمتی بازار است.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.