ربات تریدر Grid Trading چیست؟ و بررسی عملکرد آن

Grid EA یا Grider یک ربات تریدر است که به طور خاص با استراتژی معاملاتی شبکه ای سازگار می باشد. معاملات شبکه به عنوان تاکتیک ایجاد دنباله ای از چندین سفارش در حال اجرا به جای گشودن یک معامله واحد در نظر گرفته می شود. سفارشات در بالا و پایین سطح فعلی قیمت قرار می گیرند. این روش معاملاتی به بهترین وجه از نوسانات بازار استفاده می کند و اجرای تعداد بیشتری از معاملات را تسهیل می کند. وجود نوسانات مهمترین شرط معامله ی شبکه ای یا Grid Trading است.
روشهای زیادی برای استفاده از معامله ی شبکه ای وجود دارد. برای مثال اگر قیمت در حالت ثابت به یک روند ادامه دهد ، و همانطور صعود کند، تریدر میتواند پارامتر مناسب برای خرید را 10 پیپ بالای یک قیمت قرار دهد ، و پارامتر فروش را هم به مقدار 10 پیپ در زیر آن قیمت تنظیم کند.
در این حالت ، سفارشات در سطوح ثابت قرار می گیرند. با افزایش یا کاهش قیمت ، سطح جدیدی برای ثبت سفارش در فاصله از پیش تعیین شده (مرحله شبکه) ظاهر می شود. یکی از مزیت های معامله ی شبکه ای این است که ، شما لازم به تحلیل کردن زیادی از آینده ی بازار ندارید.
معامله ی دستی با استراتژی خرید و فروش شبکه ای
در مرحله اول ،ربات Grid Trading شامل باز کردن تعداد زیادی معامله است و نیاز به نظارت مستمر بر بازار دارد.
ثانیا ، به محض اینکه تعداد سفارشات شروع به افزایش می کند ، احتمال به وجود آمدن خطا افزایش می یابد (محاسبه اشتباه قیمت ، تنظیم نا درست پیپ و … که می تواند به ضررهای قابل توجهی منجر شود.
اکسپرت های شبکه ای فارکس می توانند در این نوع استراتژی بسیار کاربردی باشند. آنها تمام کارهای معمول باز کردن معاملات را در یک فاصله ی زمانی معین انجام می دهند و آنها را با رسیدن به یک سود مشخص می بندند. بنابراین ، قانون مهم همه معامله گران که از Grid Trading استفاده می کنند ، اتوماسیون کامل این استراتژی است.
برای بررسی و آشنایی با ربات تریدر و اکسپرت فارکس scallper با استراتژی اسکلپینگ کلیک کنید 🙂
مزایای استفاده از ربات تریدر Grid Trading یا معاملات شبکه ای در بازار فارکس
اکسپرت تریدر Grid Trading در بازارهای بی ثبات بسیار محبوب است. نکته جالب دیگر در مورد این سیستم این است که حتی در شرایط بی ثباتی بازار می تواند فرصت های سرمایه گذاری را ارائه دهد. به همین دلیل لازم به پیش بینی زیادی از روند بازار نیست. معامله گر فقط باید پارامتر هایی را که تعریف کرده است را مدام بروزرسانی کند.
- بدون تجزیه و تحلیل زیاد یا پیش بینی خاص بازار:
برخلاف بسیاری دیگر از استراتژی های فارکس که مبتنی بر پیش بینی حرکات در بازار هستند، این استراتژی معاملاتی نیازی به پیش بینی و جهت گیری زیادی ندارد.
- مستقل از هر بازه زمانی:
معامله گران می توانند تایم فریم نمودار خود را تغییر دهند بدون اینکه بر معاملات آنها تأثیر بگذارد.
- معاملات را به طور منظم انجام می دهد:
یک استراتژی شبکه ای فارکس اغلب و به طور مداوم معاملات را می بندد. و سپس با فاصله ی معین معامله ی جدید را باز میکند.
- ریسک از پیش محاسبه شده است:
با استفاده از سیستم شبکه ای فارکس ،میتوانید پیش از شروع معامله ریسک معامله را محاسبه کنید.
- هم در روند صعودی و هم نزولی سود ده است:
استراتژی شبکه ای فارکس به معامله گران این امکان را می دهد که وقتی بازار به هر دو جهت پیش می رود سود کسب کنند. به عنوان مثال ، اگر پارامتر های یک شبکه طولانی را تنظیم کنید و بازار افت کند ، اگر در طول آن نزول، نوسان کافی در بازار وجود داشته باشد ، ممکن است در طی این روند سود بدست آورید.
نحوه ی عملکرد و سبک استراتژی و الگوریتم ربات Grid EA:
پس از راه اندازی این ربات تریدر، در یک بازه زمانی مشخص از قیمت فعلی (با در نظر گرفتن نوسانات جفت ارزی) ، معاملات برای باز شدن در موقعیت های کوتاه مدت و بلند مدت تنظیم می شوند. پس از به وجود آمدن یک موقعیت معاملاتی ، قیمت می تواند بلافاصله به منطقه سودآور صعود کند. با رسیدن به این شرایط ، سود حاصل می شود.
برای آشنایی بیشتر خواندن مقاله ی طراحی استراتژی های الگوریتمی برای ربات تریدر و اکسپرت فارکس را به شما پیشنهاد میکنیم 🙂
در برخی موارد ، پس از فعال کردن معامله ی جاری، قیمت به منطقه غیر سودآور منتقل می شود. با این حال ، حرکت روند نمی تواند به طور مداوم در یک جهت ادامه یابد. با گذشت زمان ، با بازگشت دوباره ی بازار به شرایط سود ده ، ضرر شما جبران خواهد شد و به سوددهی میرسد.
برای تعیین اینکه شبکه در چه مقطعی از زمان سودآور خواهد بود ، باید محاسبه خاصی با استفاده از فرمول انجام شود:
(PO1 * V1 + PO2 * V2 + POi * Vi) / (V1 + V2 + Vi) = قیمت متوسط ،
PO1 – قیمت معامله ی اول ؛
PO2 – قیمت معامله ی دوم ؛
POi – قیمت معاملات اینده ؛
V1 – حجم معامله ی اول ؛
V2 – حجم معامله ی دوم ؛
Vi – حجم معامله ی بعدی.
این یک فرمول کلی است که شما میتوانید با استفاده از آن، میانگین قیمت را در شبکه ای که تعیین کرده اید و میخواهید در آن معامله کنید ، به دست آورید.
همچنین اگر میخواهید با ربات تریدر vader forex بیشتر آشنا شوید، ما خواندن این مقاله را به شما پیشنهاد میکنیم 🙂
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.