کاربرد API در ربات های تریدر و معاملات الگوریتمی چیست؟

رابط برنامه نویسی (API) مجموعه ای از کد برنامه نویسی است که داده ها را جستوجو می کند ، پاسخ ها را تحلیل کرده و دستورالعمل ها را بین یک سیستم عامل نرم افزاری ارسال می کند. از API ها به طور گسترده در ارائه خدمات برنامه نویسی نرم افزار استفاده می شود.
به زبانی ساده تر شما اگر بخواهید یک اتومبیل را طراحی کنید، دیگر لازم به ساخت لامپ و یا چرخ ندارید!! زیرا لامپ و چرخ چندین سال پیش کشف شده و توسعه یافته اند و شما نیازی به ساختن دوباره ی آنها ندارید و فقط کافی است از آنها استفاده کنید…. در واقع API ها هم به همین شکل عمل میکنند و شما لازم نیست بسیاری از ویژگی های نرم افزارتان را دوباره کد نویسی کنید و از کد های از قبل آماده شده توسط شرکت ها و یا برنامه های محبوب استفاده میکنید.
API ها به دلیل سهولت در انجام کار ها بسیار محبوب شده اند ، شرکت هایی مانند Facebook ، Amazon ، SalesForce و… API های خود را طراحی کرده اند که به بقیه ی شرکت ها اجازه می دهد بدون نیاز به استفاده از اکوسیستم اصلی برنامه به برخی از خدمات و ویژگی ها دسترسی داشته باشند. این پارادایم جدید منجر به پیشرفت چشمگیر و رشد صنعت برنامه نویسی شد و برخی از کارشناسان آن را “اقتصاد API” می نامند.
(برای آشنایی بیشتر با برنامه نویسان mql ما به شما خواندن مقاله ی استخدام برنامه نویسان mql 4 و طراحان اکسپرت فارکس را پیشنهاد میکنیم 🙂 )
کاربرد API در برنامه نویسی MQL و ربات های تریدر
در حوزه بازارهای مالی و معاملات ، می توان از یک API برای ایجاد ارتباط بین مجموعه ای از الگوریتم های معاملات خودکار و پلتفرم کارگزاری با هدف به دست آوردن قیمت های واقعی و داده های قیمت گذاری یا انجام معاملات الکترونیکی استفاده کرد.
با ظهور سیستم های معاملاتی اتوماتیک، API ها محبوبیت بیشتری پیدا کرده اند. در گذشته ، تریدر های خرده فروش مجبور می شدند فرصت های معاملاتی را در یک برنامه به صورت دستی بررسی کنند و به طور جداگانه در کارگزاری خود معاملات را ثبت کنند.
اکنون بسیاری از کارگزاری ها API هایی را ارائه می دهند. این امر به تریدر ها این امکان را می دهد که نرم افزار معاملاتی خود را مستقیماً به حساب کارگزاری متصل کنند تا داده های بازار مانند نمودار ، قیمت ، زمان و… را مشاهده کنند. معامله گران حتی می توانند برنامه های خود را با استفاده از زبان های برنامه نویسی مانند پایتون توسعه دهند و معاملات را با استفاده از API کارگزار انجام دهند.
(ما در مقاله ی چگونه اندیکاتور بسازیم؟ آموزش ساخت اندیکاتور مطالب جالبی را برای یادگیری بیشتر شما جمع آوری کرده ایم، در صورت تمایل میتوانید یک نگاهی به آن بیاندازید 🙂 )
API در برنامه نویسی MQL و ربات های بورس و معاملات الگوریتمی
بسیاری از تریدر ها از نرم افزار های معاملاتی فارکس که برای داده های قیمت گذاری و توانایی انجام معاملات نیاز به دسترسی به API های کارگزار دارند ، استفاده می کنند. به عنوان مثال ، MetaTrader یکی از محبوب ترین برنامه های معاملات ارزی (فارکس) است. این پلتفرم معاملاتی برای اطمینان از قیمت گذاری در زمان واقعی و انجام معاملات نیاز به دسترسی API دارد.
تعداد بسیار زیادی از تریدر ها با استفاده از زبان های برنامه نویسی مانند پایتون و MQL ربات های تریدر شخصی خود را توسعه می دهند. به همین دلیل به روشی برای دسترسی به داده ها مانند نمودار ، قیمت ، زمان و… نیاز دارند.
با وجود مزایای بسیار زیاد API ، خطرات زیادی هم وجود دارد که باید در نظر گرفته شود. بیشتر API ها به صورت رایگان در اختیار مشتریان کارگزاری قرار می گیرند. اما مواردی وجود دارد که ممکن است باعث شود تریدر هزینه ای اضافی را پرداخت کند.
برنامه نویسان و تریدر ها همچنین باید از هرگونه محدودیت API ، از جمله خرابی ها و عدم دسترسی، که می تواند تأثیر قابل توجهی در نتایج معاملات داشته باشد آگاه باشند.
همچنین استفاده از API های عمومی باعث میشود هکر ها و کرکر های نرم افزار، توانایی بیشتری نسبت به کرک کردن و دور زدن برنامه ی شما داشته باشند. زیرا API های عمومی اگر باگی داشته باشند به سرعت در سطح اینترنت پخش میشود. همچنین به دلیل عمومی بودن ، افراد زیادی روی آنها کار میکنند و به راحتی باگ های آن قابل انتشار است. البته این مورد هم بااستفاده از روش های امنیت نرم افزار مانند packer ها و obfuscate قابل حل شدن است.
(ما در مقاله ی معرفی 10 تا از برترین ربات های تریدر و اکسپرت فارکس در جهان مطالب جالبی را برای یادگیری بیشتر شما جمع آوری کرده ایم، در صورت تمایل میتوانید یک نگاهی به آن بیاندازید 🙂 )
API های کارگزاری ها و بروکر ها
مشهورترین کارگزارانی که از دسترسی API در بازارهای سهام و آتی پشتیبانی می کنند شامل TradeStation ، TDAmeritrade و InteractiveBrokers هستند. اما بسیاری از کارگزاران کوچکتر با گذشت زمان خود را در این زمینه داده توسعه داده اند.
بسیاری از کارگزاری ها دسترسی آنلاین را به API های خود ارائه می دهند ، توسعه دهندگان می توانند بطور دقیق نحوه احراز هویت با API ، داده هایی را که برای ثبت سفارش لازم است ، نحوه ثبت سفارش از طریق API و سایر جزئیات تکنیکالی را بدانند.
برخی از کارگزاری ها کتابخانه هایی(کتابخانه یا اصطلاحا لایبری Library به مجموعه ای از توابع ، الگوریتم ها و API ها گفته میشود که برای دسترسی سریع تر در اختیار عموم گذاشته میشود) را به زبان های برنامه نویسی مختلف ارائه می دهند تا دسترسی به API آنها آسان تر شود.
به عنوان مثال ، یک کارگزاری ممکن است یک کتابخانه پایتون را منتشر کرده باشد؛ که مجموعه ای از توابع و الگوریتم ها، با روش های مختلف برای استفاده و فراخوانی برای انجام معاملات به جای نوشتن دوباره آنها را به کاربرانش ارائه بدهد. این امر می تواند به تسریع در توسعه سیستم عامل ها و پلت فرم های معاملاتی کمک بسزایی بکند و توسعه ی آنها توسط بقیه شرکت ها هزینه ی کم تری را برای کار گذاری رقم بزند.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.